Yritys

Karelian Vahinkopalvelut Oy

Yrityksemme on syntynyt osaamisemme sekä työkokemuksemme pohjalta. Meillä on laaja-alainen kokemus vahinko- ja rakennusalalta sekä suhteet ko. toimijoihin. Meillä on useamman vuosikymmenen kokemus rakennusvahinkojen hoidosta. Vahinkotöiden osalta taas kokemusta on kertynyt useammassa eri yrityksessä niin kartoitus-, kuivaus- ja työnjohto- kuin projektipäällikön ja vahinkotarkastajankin tehtävistä. Vesivahinkojen kuivaustekniikkaa olemme olleet kehittämässä siitä lähtien, kun sen käyttö alkoi yleistyä Suomessa.

Rakennusten kuntotutkimuksia olemme tehneet pientalo- sekä julkiselle puolelle. Rakennuttamistehtävien osalta työkokemusta on useamman kerrostalotyömaan valvonnasta sekä isojen kohteiden projektinhallinnasta ja kustannusarvioiden laadinnasta. Lisäksi pitkän linjan työkokemusta yrittäjiltä löytyy myös itse remontti- ja pinnoitetöistä, mikä on tärkeä edellytys työnohjauksessa ja aikataulutuksessa.

Karelian Vahinkopalvelut Oy on mukana Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani ohjelmassa. Luotettava Kumppani -jäsenyys kertoo, että hoidamme asiat avoimesti ja että lakisääteiset velvoitteet ovat ajan tasalla.

 

Avoimia työpaikkoja!

Haemme osa-aikaista toimistotyöntekijää.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla toimisto@karelianvahinkopalvelut.fi

Lisätietoja: Tuomas Rintala puh. 050 547 7898